Företagsstäd, hemstädning & flyttstädning för dig i Hörby, Höör eller Kristianstad

Med våra 14 år av erfarenhet utför vi allt som du kan tänkas behöva hjälp med inom städning, så som till exempel Företagsstäd ,hemstädning eller flyttstädning. Vi arbetar alltid med kvalitet och noggrannhet, och tar oss an uppdrag hos både företag och privatpersoner i eller i närheten av Hörby, Höör eller Kristianstad.

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster, eller om någonting annat som rör företaget, hör gärna av dig till oss, så svarar vi så snabbt som vi kan!

 

Hemstädning

Vi hjälper dig som privatperson i eller i närheten av Bromölla, Hässleholm, Hörby, Höör eller Kristianstad med hemstädning. Oavsett om du vill ha hjälp med städningen någon enstaka gång, eller om du vill ha hjälp av oss för regelbunden städning, vill vi gärna hjälpa dig. 

Flyttstädning

Ska du flytta och vill göra städningen av ditt gamla boende så smidig som möjligt? Vi hjälper dig som befinner dig i eller i närheten av Kristianstad. Vi ser till att ni slipper tänka på städningen samtidigt som de nya ägarna eller hyresgästerna får ta över ett skinande rent hem. 

Trappstädning

Ett rent trapphus minskar risken för halkolyckor, slitage och klotter. Vill du anlita oss för trappstädning hjälper vi dig att öka trivseln för de som bor i fastigheten. Trappor och trapphus ser olika ut, och vi anpassar alltid städningen för att ge dig ett så bra resultat som möjligt.

Fönsterputs

Förutom städning invändigt har vi lång erfarenhet och mycket kunskap inom fönsterputsning. Vi ser till att du får helt rena fönsterrutor som är fria från salt, stänk samt smuts. Vårt mål är att alla kunder ska bli 100 procent nöjda när de anlitar oss för fönsterputs. 

Kontorsstädning/Företagsstädning

Vi finns här för dig som företagare och hjälper dig med städning av kontor eller liknande. Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är vad som präglar Huaröds Städservice som företag, vilket du garanterat kommer att märka när du anlitar oss. 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA